בסיר גדול עם שמן זית, מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את הפלפל אדום והשום ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הרסק עגבניות והתבלינים. מוסיפים עוד 3 ליטר מים מביאים לרתיחה , מוסיפים את הכרוב הלבן ומבשלים על אש בינונית כ 20 דקות.
מוסיפים שליש חבילת פסטה (רצוי פוזילי)
מבשלים 5 דקות ואז מוסיפים את הברוקולי לעוד 7 דקות.
מוזגים לצלחת ומעל מפזרים גבינת גרנה פדנו או פרמז'ן.