שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק מינסטרונה

רכיבים

בצל גדול קצוץ
 3 גזרים חתוכים לחצאי עיגול
  2 פלפלים אדומים
 4 שיני שום קצוצים
 כף אורגנו יבש
 20 עלי בזיליקום טרי
 פחית עגבניות מרוסקות
 פחית עגבניות חתוכות/ 5 עגבניות חתוכות לקוביות
 100 גר רסק עגבניות
 כף סוכר
 כף מלח
 כפית פלפל שחור גרוס
 כף חומץ בן יין אדום (אופציונאלי)
 שליש כרוב לבן חתוך גס
 ראש ברוקולי חתוך לפרחים
 שליש פסטה בצורת ביסלי= פוזילי
 חופן גרנה פדנו או פרמז'ן

אופן ההכנה

 

בסיר גדול עם שמן זית, מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את הפלפל אדום והשום ומטגנים עוד 3 דקות.

מוסיפים את העגבניות, הרסק עגבניות והתבלינים. מוסיפים עוד 3 ליטר מים מביאים לרתיחה , מוסיפים את הכרוב הלבן ומבשלים על אש בינונית כ 20 דקות.

מוסיפים שליש חבילת פסטה (רצוי פוזילי)

מבשלים 5 דקות ואז מוסיפים את הברוקולי לעוד 7 דקות.

מוזגים לצלחת ומעל מפזרים גבינת גרנה פדנו או פרמז'ן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן