מבשלים 2 ראשי כרובית במים עד לריכוך.
מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
טוחנים במוט בלנדר, מוסיפים 50 גרם חמאה ומערבבים עד שנמס.
מתבלים במלח ופלפל לבן.
מוסיפים חלב או שמנת או מי בישול עד למקרם הרצוי
מבשלים 2 ראשי כרובית במים עד לריכוך.
מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
טוחנים במוט בלנדר, מוסיפים 50 גרם חמאה ומערבבים עד שנמס.
מתבלים במלח ופלפל לבן.
מוסיפים חלב או שמנת או מי בישול עד למקרם הרצוי
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם