שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

הום פרייז

רכיבים

להום פרייז
 10 תפוחי אדמה אדומים (דזירה)
 1 כף פפריקה מעושנת
 רבע כוס שמן
 כף מלח

אופן ההכנה

להכנת ההום פרייז

מדליקים תנור במצב טורבו על 250 מעלות.

חותכים את התפוחי אדמה לקוביות בינונית . להשתדל לגודל שווה.

בסיר גדול ממלאים מים ו 3 כפות מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים בזהירות את התפוחי אדמה ומבשלים עד שהתפוחי אדמה מתרככים מעט אבל לא מתפרקים.

מסננים ומעבירים לקערה.

מוסיפים את השמן והפפריקה המעושנת ובעזרת כף סיליקון מערבבים בזהירות שהשמן והפפריקה יתפזרו בצורה אחידה.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (לי יש תבנית רוסטר הארד הנודייז של ארקוסטיל שהיא פשוט מושלמת! דבר לא נדבק אליה אז אני לא שם נייר אפייה)

מתבלים במלח דק מעל

ואופים עד שהתפוחי אדמה משחימים ומקבלים ציפוי קריספי.

לרוטב ספייסי מיונז

2 כפות מיונז

חצי שן שום כתוש

3 כפות צ'ילי מתוק

3 טיפות רוטב סרירצ'ה או כף רוטב צ'ילי חריף

חצי כפית פפריקה מתוקה

מערבבים הכל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן