שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ביצים ממולאות בעצמן Oeuf mimosa Oeuf mimosa

רכיבים

4 ביצים
 כף מיונז
 חצי כפית חרדל דיז'ון חלק
 חופן בצל ירוק(החלק הירוק)/ עירית/ בצל סגול
 מלח, פלפל

אופן ההכנה

 

ביצים ממולאות בעצמן Oeuf mimosa Oeuf mimosa

ביצים מלאות בסלט חלמונים

ממלאים סיר במים קרים והביצים ומבשלים מהרתיחה עוד כ 6-8 דקות.

לאחר מכן מעבירים למי קרח.

מקלפים וחוצים לשניים.

את החלמונים מעבירים למסננת ודוחסים אותם לפירורים קטנים.

משתמשים בשני שליש מהכמות. מתבלים במיונז, חרדל, מלח , פלפל ובצל ירוק (או עירית או בצל סגול).

מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים לתוך החלבון.

מעטרים עם שארית פירורי החלמונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן