שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרם ברולה קוקוס ואננס מקורמל

רכיבים

לקרם ברולה
 פחית חלב קוקוס (400 מל)
 250 מל שמנת מתוקה
 מקל וניל
 6 חלמונים
 2/3 כוס סוכר

אופן ההכנה

 

אופן ההכנה:

חוצים את מקל הוניל ומגרדים את הגרגירים עם סכין חדה.

בקלחת שמים את השמנת, קרם קוקוס, שליש כוס סוכר, גרגירי הוניל והמקל עצמו.

מבשלים על אש בינונית.

במקביל מערבבים במטרפה ידנית את החלמונים עם השליש כוס סוכר שנשאר עד לקצף בהיר ותפוח.

כשהשמנת קוקוס מגיעה לסף רתיחה מוזגים באיטיות על צד הקערה של הביצים תוך כדי טריפה מהירה ואחידה (כדי להמנע מקרישת הביצים).

לאחר איחוד, מוציאים את המקל וניל ומקפים את הקצף שנוצר.

במידה ומרגישים שיש גושים בתערובת להעביר במסננת.

מוזגים את הקרם לכלים אישיים. כל כלי שבא לכם. רק שגובה הקרם לא יעלה על 3 סמ.

אני הכנתי בתבנית סיליקון חצי עיגול ותבנית סיליקון בצורת דיסקית.

מעבירים את הכלים לתוך תבנית עמוקה וממלאים את התבנית במים רותחים עד למחצית מגובהו של הקרם.

אופים בחום 140 כחצי שעה עד 50 דקות. תלוי בסוג הכלי.

המרקם צריך יציב בשוליים ורוטט מעט במרכז.

מצננים ומכסים את פני הקרם בניילון נצמד. שהניילון יגע בקרם ברולה (זה ימנע קרום).

לאחר כמה שעות מפזרים מעט סוכר ועם מבער ידני מקרמלים את הסוכר. במידה ואין מכניסים לתנור במצב גריל על הרשת העליונה ונזהרים לא לשרוף את הקרם.

אני הכנתי למרקם רוטט יותר כדי להפוך לברולה סמיפרדו (חצי קפוא) והקפאתי.

לאחר מכן שלפתי את הברולה מהסיליקון.

העמדתי דיסקית על פרוסת אננס מקורמלת, פיזרתי סוכר על הברולה וקרמלתי גם אותו. שוב הנחתי פרוסות אננס ומעל את החצי כדור ברולה ושוב קרמלתי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן