1 קג בשר טחון 1 קג אסאדו/ שפונדרה 2 בצלים גדולים 1 פלפל ירוק חריף כף וחצי מלח כף פלפל שחור חצי כף כמון חצי כף כורכום צרור פטרוזיליה צרור כוסברה
את האסאדו לבקש טחינה גסה.
קוצצים את הירק והפלפל ירוק. מגרדים את הבצלים בפומפיה עבה.
לערבב הכל יחד.
לשפד. תרטיבו מעט את היד זה יעזור.
ולהכניס למקרר עד העשייה
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות