שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחם שוקו וניל

רכיבים

1.1 קילו קמח פיצה גרמני
 800 מים
 230 מחמצת
 22 מלח
 כף קקאו

אופן ההכנה

המתכון מתאים ל 3 כיכרות
אופן ההכנה באינסטגרם בלינק הבא
אוטוליזה של כל הקמח והמים למשך שעה
לישה כולל המחמצת והמלח עד לפיתוח מלא.
מוציאים 700 גר בצק. ואת השאר מחזירים למיקסר עם כף קקאו.
בכל קערה נבצע  3 קיפולים בטווח של שעתיים וחצי.
בקיפול האחרון נעשה למניציה ונשלב בין שני הבצקים
שעתיים התפחה של כל הבצק
בעיצוב ראשון נחלק ל 3 כדורים.
נמתין מספר דקות ואז עיצוב סופי
ולמקרר ל 10-18 שעות
קמחים של קמח הארץ – נתיב אשכול בע"מ קוד קופון Cudigalili להנחה של 10%
אין תיאור זמין לתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן