שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ספגטי בולונז

רכיבים

אופן ההכנה

לרוטב:

מטגנים בצל גדול קצוץ ושני גזרים חתוכים לקוביות קטנות.

מוסיפים חצי קילו בשר טחון ומטגנים עד שמשנה צבע.

מוסיפים 4 שיני שום קצוצים, כפית אורגנו וכפית טימין.

מוסיפים 2 פחיות עגבניות מרוסקות איטלקיות.

מתבלים בכף מלח, כפית פלפל שחור וחצי כפית צילי טחון.

ומבשלים רבע שעה.

מבשלים ספגטי קנוי לפי הוראות היצרן ומגישים בנפרד.

מקשטים בעלי פטרוזיליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן