הכנת הבצק
לתוך קערה עם קמח מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים עד שנוצר בצק חלק. מכסים במגבת לחה כרבע שעה ואז לשים שוב עוד כ3 דקות.
מרדדים על המשטח מקומח ויוצרים עיגולים עם חותכן /קערית עגולה.
הכנת המילוי
מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר טחון ומפוררים אותו היטב שלא יווצרו גושים. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים. כשהבשר משחים קלות מסירים מהאש.
מעבירים למסננת ל-15 דקות.
מעבירים את התערובת לכלי וקוצצים לתוכה עם סכין את הביצים המבושלות.
לוקחים את הבצק ומניחים כף מהמילוי במרכזו. מוסיפים חצי זית, טובלים את האצבע במים ומעבירים אותה בתנועת חצי עיגול על שולי הבצק (כדי ליצור "דבק" שידביק דפנות הבצק).
סוגרים את הבצק, תופסים את קצה הבצק ומתחילים לסגור בתנועה סיבובית. (חפשי סרטון ביוטיוב לסגירה יפה).מורחים בביצה טרופה.
אופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-30 דקות.
בהצלחה