דלורית חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, טימין, פלפל גרוס ומלח גס.
לתנור (180מעלות) עד השחמה.
לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמוכן. מסננים.
חמוציות, פאקן סיני גרוס (או אגוזים/ קשיו), עירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון
דלורית חצויה ומגולענת.
מריחה של שמן זית, טימין, פלפל גרוס ומלח גס.
לתנור (180מעלות) עד השחמה.
לסלט קינואה:
מבשלים קינואה במים רותחים כ 10 דקות עד שמוכן. מסננים.
חמוציות, פאקן סיני גרוס (או אגוזים/ קשיו), עירית.
מתבלים במלח, שמן זית והרבה לימון
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, אנו משתמשים בקובצי 'קוקיז' (עוגיות) וטכנולוגיות דומות לצורכי תפעול, סטטיסטיקה וניתוח (אנליטיקס). למידע נוסף ראו את מדיניות פרטיות