הכמות מתאימה לשתי כיכרות
פרמנטוליזה (ערבוב של קמח, מים ומחמצת) והמתנה למשך חצי שעה
תחילת לישה במהירות נמוכה, אחרי 2 דק מוסיף מלח ומגביר מהירות בהדרגה עד שהבצק אסוף, חלק ומבריק.
בערך 5 דק לישה
טמפ בצק בסיום לישה 22 מעלות
כל הקיפולים מסוג קיפול סליל COIL FOLD
קיפול ראשון לאחר חצי שעה
קיפול שני לאחר 45 דק
קיפול שלישי לאחר 45 דק
המתנה של כשעה ורבע (גידול בנפח של כ 30%) ועיצוב ראשון
המתנה של 10 דק
עיצוב סופי
ולמקרר ל 12 שעות
אפייה על משטח נירוסטה
חימום תנור על 260 מעלות חום עליון ותחתון
הכנסת לחמים, יצירת אדים (ראו היילייט יצירת אדים) , והורדת החום ל 240 מעלות. אפייה למשך 18 דק.
בסופם פותח את דלת התנור לשחרור אדים
מוריד חום ל 210 ומשנה מצב תנור לטורבו ואופה לעוד 22 דק
br>
2 מחשבות על “קמח מלא 70%”
לכמה לחמים הכמות הזאת מספיקה? או בכללי מה המשקל בצק הסופי שאתה מליץ עליו לגודל של כיכר בינונית?
אני עובד בדרכ במשקל לחם סופי אחרי אפייה סביב 600-680 גר..
זה בערך 350-380 גר קמח לכיכר