סדנת באגטים דיגיטלית
הצטרפו אליי ולמדו איך להכין בגט אמיתי במטבח שלכם, בתנור שלכם, עם הכלים והציוד הביתי שלכם.
האם ידעתם שבאגט במיטבו במהלך 3 השעות הראשונות מרגע יציאתו מהתנור?
שלוש השעות הראשונות הללו הן השלב שהבאגט בשיאו – הוא חמים, הקראסט שלו מושלם,
מבפנים הוא אוורירי… כל ביס לוקח אותך לטיול פסטורלי בצרפת.
האם יצא לכם אי פעם לטעום באגט כזה? באופן טבעי, רוב הבאגטים שנמכרים היום המתינו על המדף, וכמעט תמיד הם נרכשים לאחר פרק זמן המיטבי.
ברגע שהבנתי את זה, הטירוף נכנס בי. הייתי חייב להכין באגט בבית. אבל את הבאגט המושלם!
עבדתי על זה מעל שנתיים.
במהלך השנתיים הללו קראתי, צפיתי, ניסיתי, ובלי להגזים – הכנתי אלפי באגטים. זה היה תהליך ארוך ומתיש של המון ניסוי והרבה טעייה (וגם קצת תהייה :))… מי שעקב אחריי בתקופה הזו, יודע כבר שאני לא מוותר עד שאני משיג את התוצאה שאני מחפש בסטנדרט הגבוה ביותר, ללא פשרות, ועבורי – לא היו קיצורי דרך.
וזהו – הגעתי לזה. סוף סוף מצאתי את הנוסחה המדויקת. השגתי את הבאגט המושלם!!
החלטתי לארוז עבורכם סדנא ממוקדת, שמזקקת לכם את התהליך המדויק והנכון ביותר להכנת הבאגט
המושלם. בעזרת הסדנא אתם תצליחו כמוני להכין באגט מושלם בתנור הביתי שלכם, ולהנות ממנו כשהוא חם וטרי בדיוק כפי שצריך. באגט שימלא את הבית שלכם בניחוחות שעוד לא הכרתם, בטעמים שלא הכרתם ובריגוש שלא הכרתם.
הסדנא מותאמת לבאגטים משמרים בלבד, ממחמצת בלבד ושילוב של שמרים ומחמצת (מה שנקרא באגט היברידי) !
הסדנה היא סדנה מדויקת ומקצועית, ומשכה כ - 30 דקות.
הגישה לסדנה יכולה להיות מהנייד האישי / טאבלט / מחשב.
מרגע הרכישה הגישה לסדנה לא מוגבלת בזמן.
לאחר הרכישה תהפכו לחברי מועדון הבאגטים של אודי גלילי.
החברות במועדון הבאגטים שלי תעניק לכם:
1. גישה לעמוד בלעדי לרוכשי הסדנא הדיגיטלית באתר שלי.
2. תמיכה אישית שלי בקבוצת פייסבוק ייעודית וסגורה לרוכשי
הסדנה בלבד, בה אלווה אתכם, תוכלו לשתף אותי בתוצאות, אוכל לדייק אתכם ולתת טיפים
ודגשים נוספים, על מנת שאביא אתכם לבאגט המושלם במהירות שיא!
3. מתכונים שונים שמתאימים לשמרים בלבד, למחמצת בלבד, ולבאגט היברידי (שילוב של
מחמצת ושמרים) ומתכונים נוספים שאפתח בהמשך הדרך.
4. תוכן ומידע רב נוסף בעמוד הסדנה, שכולל טיפים, דגשים, שאלות ותשובות.
5. הנחות בלעדיות לחנות שלי!
מה תלמדו בסדנה?
1. תלמדו ללוש בצורה הנכונה בצק לבאגט. לישה ידנית/ מיקסר/ מלוש;
2. תלמדו להתפיח מדוייק ולהתאים את זמני ההתפחה ללו"ז שלכם;
3. תלמדו לעצב את הבצק בצורה שתשמור על הגזים, ובטכניקה הנכונה והמדויקת,
ובמסגרת זו תראו את העיצובים מזוויות שונות וקלות להבנה;
4. תלמדו לחרוץ את הבאגט;
5. תלמדו לאפות בתנור הבייתי שלכם כאילו הוא תנור מקצועי;
6. בונוס – תלמדו להכין מהבצק באגט גם צורות נוספות ומהממות שמרשימות כל אחד;
והכי חשוב בשיטה שלי תלמדו להכין את הבאגט המדויק – אוורירי, קראסטי וטעים!
אז בואו ללמוד להכין באגט אמיתי במטבח שלכם, בתנור שלכם, עם הכלים והציוד הביתי שלכם. מחכה לכם בקבוצת הפייסבוק 🙂
הסדנא מתאימה לחסרי ניסיון ועד לאופים מנוסים שרוצים להשתפר ולהתמקצע בהכנת באגטים.
אפשר להסתדר עם כלים שיש בבית.
עם זאת יש מוצרים בעלות זניחה שיקלו עליכם כמו תערים מקצועיים , קרש באגט, בד התפחה וכו'
בסדנא אני מדגים את העבודה על באגט משולב שמרים ומחמצת. שזו העדפה שלי.
בסדנא קיימת התייחסות והתאמה לכל אחת מהאפשרויות. כלומר תוכלו להכין באגט באיזה דרך שתרצו.
שמרים בלבד / מחמצת בלבד/ או משולב.
הסדנה דיגיטלית. תוכלו לצפות בה במחשב, טאבלט או נייד. לפי הנוחות שלכם ובזמן שלכם וכמה פעמים שתרצו.
הסדנה אינה מוגבלת בזמן.
מאחר וזו סדנה דיגיטלית, לאחר רכישת הסדנא אין אפשרות לבטל ואין החזר כספי.
הבאגט שלי בקמחים שונים
לקוחות מספרים על הסדנה
ארז אסולין
סדנת באגטים דיגיטלית
ממליץ בחום רב על כל הסדנאות של אודי, אודי איש מקסים מלא ידע ונתינת חינם שזהו מצרך נדיר בימינו. רכשתי את סדנת הבאגטים ובהחלט היא העשירה את הידע שלי ונתנה לי ללא כל קושי להגיע לבאגט שהוא לטעמי. אז שוב זה הכרטיס כניסה שלכם לעולם הזה. יש כאן הכל. תודה אודי
עידו הרמן
סדנת באגטים דיגיטלית
כאחד שבא מתחום הקונדיטוריה והנושא אינו זר לי לגמרי, אני ממליץ בעיניים עצומות על סדנאת הבאגטים הדיגיטלית.
אודי מעביר איתה בצורה ברורה ורהוטה, לא מחסיר שום שלב ופרט ומנגיש הכל,גם לחסרי ידע מוקדם וגם למנוסים כאחד. בנוסף כל רוכש סדנא מצורף לקבוצת פייסבוק בה אודי נותן ביקורת,מכוון ועוזר על מנת להגיע לתוצאות מספקות.
מירב שלי
סדנת באגטים דיגיטלית
כמי שמאוד אוהבת אפיה ובצקים, העזתי להכנס לעולם המחמצת רק בשנת הקורונה. הכנת באגט מחמצת היה בעניי האתגר הכי רחוק שפחדתי בכלל להתחיל, התהליך תמיד היה נראה לי ארוך ומורכב מידי.
את הפתרון מצאתי בסדנא המדהימה של אודי,
ההסבר המפורט, הצילום המקצועי, הירידה לפרטים, ממש כאילו עושים את הבאגטים ביחד 😍
את הסרטון ראיתי עשרים פעם לפני שהתחלתי, כל פעם שמתי לב לעוד פרטים חשובים.
אז תודה רבה אודי על סדנה מדהימה ועל הזמינות התמידית לשאלות בקבוצה.
אני נהנת מכל רגע! ברגע שהבאגטים יוצאים
מהתנור בא לי להתחיל הכל מההתחלה. התמכרתי. 🥰🤩🤩
עידית זך
סדנת באגטים דיגיטלית
הסדנה הדיגיטלית שדי חששתי ממנה התגלתה כדבר נוח פשוט וברור. הסברים מדוייקים ותוצאה נפלאה כבר באפייה הראשונה.
וכמובן בשניה ובשלישית …
תודה
יניב לובטון
סדנת באגטים דיגיטלית
אז נכון … אני אופה כבר שנים לחמים ופיצות אבל …. עד היום לא הצלחתי לפצח את השיטה לבאגט המושלם (ומה לא ניסיתי) עד ש…. רכשתי את הסדנא הדיגיטלית וכבר בניסיון הראשון הצלחתי (אומנם קיבלתי עוד טיפים מאודי בזמן אמת ) אבל התוצאה היתה מדהימה !!!
האמת שכל כך התלהבתי שהייתי חייב לעשות גם סדנא פרטית ואז הגעתי לאודי ושם שודרגתי ברמות מטורפות .. לבן אדם ידע עצום ויכולת אבחנה פנומנלית שמיד יודע לתקן ולהסביר גם מדוע קרה מה שקרה .. אודי בלי קשר ליכולות המקצועיות שלך אתה בכלל איש מדהים ! תודה
שניר גואטה
סדנת באגטים דיגיטלית
כמה זמן חיכיתי לסדנא הזו!
ובאיזה קלות יצא לי הבגט הראשון, זה הפתיע אפילו אותי
אודי המון תודה על סדנה מדויקת, מלמדת, קלה, מסבירה, מצולמת נפלא!!!
וכמובן על מתחם אינטרנטי עם עוד המון מידע וטיפים אליפות
ואיך לא.. הקבוצת פייסבוק שכל כך עוזרת ומקדמת !
אין עליך
ממליץ בחום לכל מי שרוצה ללמוד להכין בגטים אמיתיים
רונן
סדנת באגטים דיגיטלית
סדנא של חצי שעה שלאחריה הכנתי בגט מעולה כבר מהפעם הראשונה. מוסברת מעולה, יש התייחסות לכל המצבים, תענוג!
יהודה מזוגי
סדנת באגטים דיגיטלית
סדנה מומלצת!
יש הרבה סדנאות באינטרנט, ועברתי כמה..
הסדנה של אודי היא משהו אחר.
הסברה מפורטת ונעימה, ידע מקצועי שמביא לתוצאות מדהימות ומעל הכל, המשך ליווי צמוד דרך קבוצת הפייסבוק.
כל שאלה ששאלתי , ושאלתי הרבה, נענתה בסבלנות ובפירוט עד שהבנתי והשגתי התקדמות..
Netta Efrat
סדנת באגטים דיגיטלית
סדנה מאוד מומלצת אצל המאסטר והמלך הבלתי מעורער של המחמצות. הסברים מצויינים בסרטונים והמשך ליווי של אודי בקבוצת הפייסבוק.
אודי זמין תמיד ועונה ברצון על כל התלבטות שיש בזמן ההכנה.
ממליצה מכל הלב!