ל 4 סועדים
-חופן צנוברים קלויים
-3 בטטות גדולות מקולפות ומבושלות במים. מסננים ושומרים כוס מהמים בצד.
-250 מל שמנת
-כוס חלב
-בצל לבן גדול קצוץ גס
-5 שיני שום קצוצים
-30 גר חמאה
-3 כפות שמן זית
-כפית עלי טימין
-5 עלי מרווה קצוצים
-כף מלח
-כפית פלפל לבן
-חצי כפית אגוז מוסקט
מטגנים החמאה ושמן את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום ועשבי תיבול ומטגנים עוד 2-3 דקות.
טוחנים יחד עם הבטטות וכוס חלב.
מעבירים לסיר ומוסיפים את השמנת מתוקה, מתבלים במלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט.
מתקנים תיבול.
-תפוח עץ ירוק גרנד סמית
מקלפים וחותכים לקוביות קטנות.
-גליל גבינת עיבים
חותכים לפרוסות בעזרת פורס ביצים
מצלחתים
מניחים במרכז הצלחת ערמה של תפוחי עץ. מעליה מניחים פרוסת גבינת עיזים.
צורבים בעזרת ברנר.
מוזגים מהמרק. מפזרים צנוברים ומעט שמן זית.