שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פולנטה, בושה עיזים צרובה, צנוברים קלויים ושמן זית.

רכיבים

פולנטה:
3 כוסות חלב
1.5-2 כוסות מים
כוס תירס
2 כפיות מלח, חצי כפית פלפל לבן
כף וחצי חמאה
3/4 כוס פרמזן

אופן ההכנה

שילוב נדיר!!!
מרתיחים את המים והחלב. מתבלים במלח ופלפל.
מזרזפים את הקמח תירס תוך כדי ערבוב.
מעבירים לאש נמוכה ומבשלים עוד כ 15 דקות עד שמתרכך. מוסיפים את החמאה והפרמזן.
ומערבבים עד איחוד.
פורסים פרוסת בושה עיזים צורבים אותה עם ברנר, מפזרים צנוברים ושמן זית.
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן