שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פוסילי ארביאטה

רכיבים

4 כפות שמן זית
 3 שיני שום
 10 זיתי קלמטה מגולענים חצויים
 10 פטריות פורטובלו/ שמפיניון חתוכות גס
 400 מל עגבניות מרוסקות
 100 גר רסק עגבניות
 חצי כוס מים רותחים
 כף אורגנו
 כפית סוכר
 כפית וחצי מלח
 כפית פלפל שחור
 חצי כפית פלפל שאטה טחון או צ'ילי יבש גרוס
 חופן גרנה פדנה/ פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה

 

פורסים את השום לפרוסות ומטגנים בשמן זית כחצי דקה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים לריכוך (שישארו נגיסים), מוסיפים את העגבניות מרוסקות, רסק העגבניות כחצי כוס מים רותחים והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ 15-20 דקות.

מבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה.

להוסיף לרוטב לערבב כדקה על אש גבוהה.

לצלחת ולגרד פרמז'ן מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן