שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פטריות ממולאות בעצמן

רכיבים

6 פטריות פורטובלו/ שמפניון
 עלי טימין מענף אחד
 בצל קטן
 20 גר חמאה
 2 כפות שמן זית
 2 כפות מוצרלה
 2 כפות פרמז'ן

אופן ההכנה

לבחור פטריות עגולות שיכולות להכיל מילוי.

חותכים את רגלי הפטריות וקוצצים אותם דק.

במחבת עם חמאה ושמן זית, מטגנים בצל ואת הפטריות הקצוצות יחד עם הטימין מספר דקות לריכוך.

מצננים ומוסיפים לתערובת את המוצרלה והפרמז'ן.

ממלאים את הפטריות ומניחים בתבנית משומנת.

אופים בתנור (180 מעלות) כ 10-15 דקות עד שהפטריות נצרבות והגבינות נמסות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן